0164-683425 [email protected]

MR Kunststoffen is exclusief Polysunpunt voor deze regio. Polysun is hét merk voor zonwerende systemen in isolatieglas en drievoudig glas. U kunt bij ons terecht om de systemen te bekijken. We beantwoorden al uw vragen en voorzien u van advies.

Zonwering in isolatieglas

voor verschillende toepassingen

Bij Polysun systemen is de jaloezie, plissé of het rolgordijn in het isolatieglas ingebouwd. De zonwering zit veilig in de volledig afgesloten ruimte tussen het glas.

Waarom kiezen voor zonwering tussen glas?

7 glasheldere voordelen

  • Nooit meer lamellen schoonmaken
  • Uitstekende licht- en warmteregulering
  • Bespaart ruimte achter het glas
  • Duurzame onderdelen
  • Biedt privacy
  • Beschadigt niet
  • Lange levensduur

Óf:

Geschikt voor de hele woning

De zonwerende en lichtregulerende systemen van Polysun passen in elke ruimte van de woning. De voordelen zijn onweerstaanbaar.

Kies het Polysun systeem dat het beste bij je past!

Jaloezieën

Hou je van een strakke en tijdloze zonwering? Kies dan voor Polysun ScreenLine jaloezieën. De jaloezieën tussen het glas zijn eenvoudig te bedienen met een koord, (draai)knop, schuifmagneet, draadloos gemotoriseerd systeem gevoed door zonne-energie, of een interne of externe motor. Jij kiest.

Jaloezieën smal

Ga je renoveren? Deze Polysun ScreenLine zonwering past perfect in bestaande ramen. En omdat je de smalle lamellen, afhankelijk van de bediening, eenvoudig kunt optrekken, neerlaten en kantelen is ook hier een optimale warmte- en lichtregulering perfect mogelijk.

Plissé

Polysun ScreenLine plissé zonwering in isolatieglas is een pure sfeermaker. Het doek met een grote variatie aan kleuren geeft warmte aan elk interieur, en zorgt zelfs in gesloten toestand nog voor lichtinval in de kamer. Je hebt de keuze uit 2 doekvarianten.

Plissé black out

Wil je een kamer volledig kunnen verduisteren? Polysun ScreenLine plissé black out doet precies wat het belooft! Het systeem heeft een dubbelzijdig plissé met aan de binnenzijde een folie waardoor er geen straaltje licht door het doek komt. De plissé black out loopt door een zwarte zijgeleiding zodat ook langs daar vrijwel geen licht naar binnen komt.

Rolgordijnen

Het Polysun ScreenLine rolgordijn is enig in zijn soort. Er bestaat geen enkel ander merk met een vergelijkbaar systeem. Door het gebruik van Verosol doek in plaats van folie combineert het alle voordelen van een gewoon rolgordijn met die van een rolgordijn tussen het glas.

Klik op het logo voor de Polysun website