0164-683425 [email protected]

Ramen en deuren

Ontdek vandaag het raam van morgen!
 

Het duurzame karakter van kunststof ramen

Kunststof toepassingen komen in alle soorten en maten. Zoveel is duidelijk als je de showroom van MR-groep binnenstapt. De kozijnsystemen van Deceuninck zijn naast inbraakwerend ook geluids- en thermisch isolerend. Als je duurzaam wilt (ver)bouwen, moet je zeker voor de Zendow#neo ramen en deuren gaan. De isolerende eigenschappen van deze kunststof ramen doen de energiefactuur gevoelig dalen!

Facebook

Kunststof ramen en deuren

Wie vandaag bouwt of renoveert kan er niet omheen: duurzaam bouwen is een noodzaak, ja zelfs wettelijk verplicht. Hoe we wonen heeft immers een belangrijke impact op het milieu. De natuur is ons kostbaarste bezit en precies daarom moeten we er zorgzaam en verantwoord mee omspringen.

Energie en comfort in evenwicht

Betekent die roep om een groter milieubewustzijn dat we ook aan wooncomfort moeten inboeten? Helemaal niet. Integendeel, fabrikanten van bouwmaterialen stellen alles in het werk om een evenwicht te zoeken tussen energiezuinig bouwen en comfortabel wonen. zendow, het kozijn-, raam- en deursysteem van Deceuninck, profileert zich al jaren als een product dat de levenskwaliteit op meerdere vlakken verbetert. Op de site krijgt u een beter zicht op het duurzame karakter van de zendow-profielen, de sterke thermisch en akoestisch isolerende eigenschappen, de hoge inbraakwerendheid, het originele kleurenpalet, kortom op de superieure kwaliteit. Zo heeft u straks meer inzicht in hoe zendow op een duurzame manier bijdraagt tot een lager energieverbruik en hoger wooncomfort.