0164-683425 [email protected]

Veiligheid

 

veiligheid
beslagroto-2
Wist u dat er per jaar 80.000 keer wordt ingebroken? Dat komt neer op ruim 200 inbraken PER DAG! U kunt maar beter uw voorzorgen nemen.

zendow® sluit inbrekers buiten

Om inbrekers te ontmoedigen worden de zendow-profielen standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Hierdoor bewaart de hele raam- of deurconstructie in alle omstandigheden een perfecte vormvastheid. Een profiel forceren met een tang, boor, glassnijder of schroevendraaier lukt niet. Een compleet veilig raamelement stelt natuurlijk ook bijkomende eisen aan de beglazing. Inbraakbestendig, dubbel gelaagd veiligheidsglas is altijd de beste keuze. zendow is ook compatibel met alle types veiligheidsbeslag, vergrendeld op de 4 hoeken. De veiligheidssluitplaten dienen steeds vastgeschroefd te worden in de versterking van het profiel en een afsluitbare kruk is een absolute must.

Extra bescherming

Het zendow-raamsysteem heeft bijkomend een centraal nokje in het kaderprofiel. Hierdoor wordt het beslag niet alleen nog beter beschermd tegen vocht en oxidatie, de extra barrière maakt de sluitplaten ook nog moeilijker bereikbaar.

beslagroto1Conform de norm

zendow voldoet aan de officiële Europese veiligheidsnormen betreffende inbraakwerendheid. Sterker, de behaalde norm vertelt dat een zendow-raam uitgerust met afsluitbare kruk, veiligheidsbeslag en gelaagd glas, langer weerstand biedt dan de 3 vooropgestelde minuten die binnen de testprocedure van kracht zijn: nl. 15 minuten met rusttijden. Hierbij wordt niet enkel de resistentie tegen het opheffen getest, maar ook de weerstand tegen het openwringen, het breken van de beglazing en het opendraaien van de kruk.

Facebook