0164-683425 [email protected]

Schuifdeuren

Ontdek vandaag de schuifdeur van morgen!

Facebook

Een schuifdeur verlaagt de drempel naar uw huis
Met de Monorail schuifpui van MR haalt u de wereld van buiten bij u naar binnen. Tegelijkertijd binnen en buiten leven? Het kan met de juiste buitendeur!

Aanzienlijke ruimtewinst met vele mogelijkheden
Schuifdeuren zijn geschikt voor grotere ruimtes maar kunnen ook prima in kleinere huizen gebruikt worden. Doordat de schuifdeuren van MR niet naar binnen of naar buiten opendraaien wordt een aanzienlijke ruimtewinst gecreëerd.

Onze schuifdeuren bestaan in een aantal varianten: een-, twee-, drie- of vierdelige uitvoering. Ze worden in elke gewenste afmeting afgeleverd en geïnstalleerd door de ervaren monteurs.

Besparen op energiekosten
Een schuifdeur is super geluid- en warmte-isolerend én verlaagt uw energieverbruik aanzienlijk. U bespaart maandelijks 20% op uw energiekosten door de uitstekende isolatie. De duurzame kwaliteit garandeert dat uw schuifdeur jaren langer meegaat.

Onderhoud? Niet nodig!
Een kunststof schuifpui is zeer gemakkelijk te onderhouden en in vele kleuren verkrijgbaar.

Kortom: onderhoudsarm, geen schuur- en schilderwerk meer nodig.

Meer veiligheid
Effectieve inbraakveiligheid ontstaat door de dikwandige versterkingen en de schuifpuien zijn eenvoudig uit te rusten met inbraakwerend beslag. Al onze schuifpuien zijn standaard versterkt met gegalvaniseerd staal. Dit geeft u rust en veiligheid.