0164-683425 [email protected]

Rolluiken

84_sfeerb_rolluik_smallSlider
Rolluiken voor een veilig gevoel

Rolluiken zorgen voor een veilig gevoel in huis. Bovendien weren rolluiken het zonlicht en de hitte in de zomer en zorgen ze voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Bij MR heeft u keuze uit diverse modellen, meer dan 15 kleuren en kiest u zelf voor hand- of elektrische bediening. Vraag nu bij ons eenvoudig meer informatie of een offerte op maat aan. Vraag onze brochure aan.

imageGen.ashx

Voordelen van een rolluik

MR biedt rolluikoplossingen voor ieder huis en iedere situatie. Naast de twee standaardtypes RV40 en RV45 is er het inbraakwerende rolluik RV49 Safe®. Rolluiken bieden meerdere voordelen tegelijkertijd. Ze zorgen voor privacy, een veilig gevoel en dankzij de isolerende en verduisterende werking bieden ze bescherming tegen hitte en kou. Daardoor bespaart u zelfs energie.

Isolatie en verduistering

Rolluiken vormen een uitstekende zon- en hittewering in de zomer en zorgen voor extra isolatie en energiebesparing in de winter. Bovendien zijn rolluiken geluid- en vochtwerend. Door de verduisterende werking zijn ze bovendien ideaal voor mensen die in nachtploegen werken en overdag willen slapen.
Duurzaam
De lamellen van de rolluiken zijn gearrêteerd waardoor ze onderling niet kunnen verschuiven of vastlopen. Bovendien zijn ze ongevoelig voor stof en vocht door de roestvrije industrielagers. Ze zorgen voor stabiel op- en afrollen en doen geruisloos hun werk. MR rolluiken gaan dan ook jarenlang storingsvrij mee en u krijgt maar liefst 5 jaar.

rolluiklamel

 

Facebook